header background image
 


Activiteit zoeken

  • Max afstand

Agenda

Datum: Zaterdag 16 September 2017
Uur: 08:00
Organisator:
Vrijzinnige ontmoetingscentra

Plaats: VC Mozaïek
Overleiestraat 15A - 8500 Kortrijk

Info & Routebeschrijving :Kom op tegen kanker - Logo.jpg

23ste editie van het  plantjesweekend
ten voordele van Kom Op Tegen Kanker

Het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker is ondertussen stevig ingeburgerd. Ook de 23ste editie wordt vast een schot in de roos. Op 15, 16 en 17 september zullen onze vrijwilligers doorheen gans Kortrijk azalea’s aan 7 euro te koop aanbieden. Aan supermarkten, op pleinen of deur aan deur, iedereen vindt dichtbij de typische Kom op tegen Kanker-plantjes.

Ook in 2017 zullen duizenden azalea’s hun weg vinden naar mensen die de strijd tegen kanker een warm hart toedragen. Marc Michils, algemeen directeur van Kom op tegen Kanker, blikt hoopvol vooruit: “Het voorbije Plantjesweekend was succesvol met ruim 290.000 verkochte azalea’s. Dit jaar willen we er opnieuw een mooi jaar van maken samen met honderden comités. Zij vormen het kloppend hart van ons Plantjesweekend.”

Elke verkochte azalea maakt écht een verschil. De opbrengst van het Plantjesweekend gaat naar verschillende steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten. Zo worden er ondermeer speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren met kanker. Een deel van de opbrengst gaat naar palliatieve zorg en lotgenotengroepen.


Word jij dit jaar (opnieuw) actievoerder?

Aanmelden kan via het secretariaat van VC Mozaïek: 056 371615, of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.