header background image
hostgator coupon codes
 

 • Geboorteplechtigheid
  Geboorteplechtigheid

  De komst van een kind beïnvloedt je leven op verschillende manieren. Er zijn natuurlijk de praktische aanpassingen: je dient altijd een voorraad luiers in huis te hebben, en als je kind een slechte nacht

  Lees meer
 • Relatieplechtigheid
  Relatieplechtigheid

  Trouwen of samenleven zijn bijzondere gebeurtenissen. Mensen kiezen heel bewust om de toekomst met de ander door te brengen en dat mag gevierd worden. Met elkaar, met de familie, vrienden en collega's.

  Lees meer
 • Lentefeest
  Lentefeest

  Het voorjaar is de tijd van de Lentefeesten. Mensen komen samen om een kind uit hun familie te vieren. Op die dag straalt het kind en de ouders zijn ontzettend trots. Vroeger was het simpel. Iedereen in…

  Lees meer

Music for life 2016 bracht 7.802.913 euro op voor duizenden goede doelen. Music for life 2017 moet dit minstens evenaren en daar wil de vrijzinnige gemeenschap toe bijdragen. Tijdens de Warmste Week wil de vrijzinnige gemeenschap talrijke goede doelen, verschillende organisaties die zich inzetten voor de samenleving, steunen. Er wordt een totaalsom gemaakt van alle bijeengesprokkelde bedragen van vrijzinnige verenigingen en individuen in Vlaanderen, dit gebeurt in een 'schatkist'. De acties die gevoerd worden vind je op www.vuldeschatkist.be en daar kan je ook volgen wat de actuele opbrengst bedraagt.
West-Vlaanderen doet ook mee, dit onder meer met een grote actie in Kortrijk op vrijdag 15 december en in Oostende op zaterdag 16 december.
De verbouwde zeecontainer van Vrijzinnig Jongerenontmoetingscentrum De Kim, die dienst doet als bar, zal er staan. In Kortrijk bij shoppingcenter K en in Oostende op het Petrus Paulusplein voor de Amandine. Daar verkopen we hapjes en drankjes, het aperitief 't Fakkeltje, eindejaarsgeschenkjes, een postkaartenmix,...De opbrengst van de consumpties en de verkoop gaat naar de jongerentelefoon Awel.