sParks festival dag 2

sParks festival dag 2
sParks heeft een eigenzinnige insteek. Het is geen traditioneel muziekfestival. Het unieke vormt de combinatie van een muziekprogramma met een inhoudelijk programma. Artiesten en sprekers staan samen op de affiche. Samen met je vrienden of in gezinsverband zal je er sfeer en gezelligheid vinden maar ook diepgang en prikkeling. Er zal kinderanimatie aanwezig zijn, ook een infomarkt en voldoende drank- en eetgelegenheid.

Reserveer tijdig je dagpas aan 2 euro. Het aantal bezoekers per dag is beperkt tot 500 personen. Als je reserveert, rekenen we ook op je komst!

sParks festival werd op touw gezet door huisvandeMens Ieper, in samenwerking met o.m. de jeugdvereniging HUJO en het Humanistisch Verbond. Het gaat beslist vonken geven! Heb je er al zin in? Wij ook!

Programma

14 uur             Morgan Le Fay (Vertelster voor kinderen, funzone)

                        Lara Taveirne (Spreker, speakers corner)

15 uur              Knip uw Haar (Artiest, hoofdpodium)

16 uur              Debat rond radicaliserend taalgebruik met Christophe Busch/Fabian van Samang/Pascal Cornet met moderator Frank Gevaert (speakers corner)

17 uur              Marine V (Band, hoofdpodium)  

18 uur              Debat rond humane vakken in het onderwijs met o.m. Kurt van Eeghem met moderator Mieke Dumont (speakers corner)

19.30 uur          The Grand RazoO (Band, hoofdpodium)                  

21 uur              Stef Kamil Carlens (Artiest, hoofdpodium)                

22 uur              4T4 (DJ, hoofdpodium)

Volg het festival op www.facebook.com/sparksfestivalieper & www.sparksfestivalieper.com

Overzicht

Datum en tijd zaterdag 31-07-2021 14:00
Prijs Dagpas aan 2 euro
Organisator HuisvandeMens ism Humanistisch Verbond en Hujo
Inschrijven via www.sparksfestivalieper.com
URL inschrijvingsformulier https://apps.ticketmatic.com/widgets/ieper/flow/sparks?event=596557175282,830122490223,241822837355&l=nl#!/addtickets