De couchebak presents: zero waste rollercoaster

De couchebak presents: zero waste rollercoaster
Veerle Colle is auteur van ‘de Zero Waste Kalender’ en host van ‘E!Colle, de Zero Waste Podcast.’ Ze ging eind 2014 de uitdaging aan zo weinig mogelijk te verspillen om haar afvalberg te verkleinen. In deze lezing vertelt ze haar ervaring aan de hand van illustraties en geeft ze tips om zelf te starten met een ‘Zero Waste Lifestyle’.
Ben jij die afvalberg ook zo beu? Moe van de berichten over ons klimaat? Wil je weten wat je zélf al zou kunnen doen om te helpen? Dan is deze rollercoaster iets voor jou.

Veerle Colle verzamelde inmiddels al 366 tips in haar boek 'de Zero Waste Kalender'. Wil je graag een exemplaar? Je kan dit op voorhand reserveren via de shop op www.veerlecolle.be. Vink aan 'afhalen op workshop' om geen verzendkosten te betalen.

'De Couchebak' wil een groeiplaats zijn voor wereldverbeteraars, met concrete acties of informatie rond actuele maatschappelijke thema's. Doendenkers aller landen, verenig je - samen maken we van deze wereld een betere plek!
 
Deelname: gratis
Inschrijving is verplicht: 050 33 59 75 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Al onze activiteiten worden veilig en met zorg voor alle coronamaatregelen ingericht. Indien deze voordracht niet kan 'live' kan doorgaan, zullen we het online uitzenden.

Overzicht

Datum en tijd zaterdag 29-05-2021 15:00
Prijs Gratis
Organisator huisvandeMens Brugge
Inschrijven via brugge@deMens.nu of 050 33 59 75