Weerbaarheidstraining op 4 avonden

Weerbaarheidstraining op 4 avonden

Het huisvandeMens Diksmuide organiseert een reeks van 4 avonden die je helpen je weerbaarheid te verhogen. Op donderdagen 7, 14, 21 en 28 oktober van 19:30 tot 21:30. 

Bij weerbaarheid kunnen we spreken van een interne kracht die je in staat stelt om als mens een gezond verweer te bieden. Je komt op een goeie manier voor jezelf op en je kan je grenzen aangeven. Een weerbaarheidstraining zal je helpen om vanuit je kracht en rust hechtere relaties aan te gaan. Je kan positieve en negatieve gevoelens uiten zonder dat je hierbij schuldgevoel, stress of angst ervaart. Je gaat je eigen grenzen en die van anderen niet schenden. Dit met respect voor elkaar. Het doel is groeien in zelfvertrouwen, zelfbeheersing en zelfrespect. Tijdens een weerbaarheidstraining wordt er veel geoefend. Dit maakt de training niet alleen effectief, maar ook heel leuk. Begrijpen door te ervaren! Een weerbaarheidstraining is er voor iedereen die krachtiger en bewuster in het leven wil staan!
Inschrijven voor deze 4 avonden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of 051 55 01 60
Opgelet: de plaatsen zijn beperkt!
Deelnemen is kosteloos. 

Overzicht

Datum en tijd donderdag 14-10-2021 19:30
Prijs Gratis
Organisator huisvandeMens Diksmuide
Locatie huisvandeMens Diksmuide