Open sessie toekomstverkenning: West-Vlaanderen

Open sessie toekomstverkenning: West-Vlaanderen
WAT?
Een wijs man (het zal wellicht eerder een vrouw geweest zijn) zei ooit: hoe kan je nu weten of je vooruitgaat, als je niet weet waar je heen wil? Wel, zo werkt een toekomstverkenning ook. Aan de hand van allerlei leuke, interactieve methodes ga je nadenken over verschillende toekomstscenario’s.
Want ja, precies omdat we de toekomst niét kunnen voorspellen, zijn er verschillende toekomsten mogelijk. De kunst is gericht na te denken over welke toekomst meer of minder waarschijnlijk is, en waarom. En welke van al die mogelijke toekomsten vind jij nu juist de meest aantrekkelijke?
Het doel van al dat toekomstreizen in je hoofd en in interactie met anderen? Samen te weten komen waar we met de samenleving heen willen, en hoe we dat dan het beste aanpakken. Van a tot z begeleid door wetenschappers die internationaal aan de top staan van het toekomstonderzoek.
Oh ja, hebben we al gezegd dat onze toekomstsessies allemaal inclusief lekker eten zijn? En dat je als deelnemer ook automatisch uitgenodigd bent op een groot slotevent op 5 februari 2022, waar we alle toekomstbeelden uit heel Vlaanderen voorstellen en analyseren? Waar wacht je nog op?

De toekomstsessie in West-Vlaanderen gaat door in MSKA Roeselare, H. Verrieststraat 68.

 
Meer info over het project vind je op https://demens.nu/reis-naar-2071/

Overzicht

Datum en tijd dinsdag 30-11-2021 18:30
Prijs Gratis
Organisator deMens.nu
URL inschrijvingsformulier forms.office.com/r/uxWd4BZhHB
Website https://demens.nu/reis-naar-2071/
Locatie MSKA Roeselare