Inclusie in de praktijk [dialoog met ervaringsdeskundigen]

Dit is de derde activiteit in een 3-delige themareeks rond inclusie, participatie en rechten van personen met een beperking. Het huisvandeMens werkte hiervoor samen met de mensenrechtenorganisatie GRIP (Gelijke Rechten voor Ieder Persoon met een handicap) vzw.

Verhalen blijven belangrijk, omdat er voorlopig weinig andere manieren zijn om echt gehoord te worden.
Inclusief onderwijs, inclusief werk, inclusief wonen,…
Inclusie is het streefdoel voor mensen met een handicap. Maar inclusie roept ook heel wat vragen op. Is het haalbaar? Wat is er allemaal voor nodig? Is dit voor iedereen mogelijk?

Patrick Vandelanotte van GRIP vzw brengt een kader aan rond inclusie. En we gaan in dialoog met personen met een handicap die hun verhaal brengen over inclusie op het vlak van onderwijs, werk en wonen.


Koffie/thee en gebak aangeboden in Mozaïekcafé door huisvandeMens Kortrijk

INSCHRIJVEN via huisvandeMens Kortrijk - 056 25 27 51 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wil je gebruik maken van een tolk Vlaamse Gebarentaal, ADL assistentie of een ringleiding? Of heb je andere vragen over toegankelijkheid en ondersteuning? Gelieve dit tijdig met ons te bespreken.

Overzicht

Datum en tijd donderdag 09-06-2022 14:00
Prijs Gratis
Organisator huisvandeMens Kortrijk i.s.m. GRIP vzw
Inschrijven via huisvandeMens Kortrijk
Telefoon 056 25 27 51
Mailadres kortrijk@demens.nu
Locatie VC Mozaïek Kortrijk