Praatgroep naastbetrokkenen over euthanasie bij ondraaglijk psychisch lijden

Ook al wil je begrip hebben voor de situatie, toch kan het ondraaglijk psychisch lijden van iemand om wie je geeft heel wat teweeg brengen bij jezelf. Aanvaarding brengt ook verdriet en onmacht met zich mee. Soms bots je in je eigen omgeving op onbegrip of heb je het gevoel dat je je verhaal niet kwijt kan. Misschien wil je zelf meer nabij zijn, maar loop je daar tegen grenzen aan. Soms denk je dat enkel wie meemaakt wat jij meemaakt, kan begrijpen wat je voelt.
 
In deze gespreksgroep krijg je de ruimte om in een veilige context je verhaal te delen met andere lotgenoten. Er is plaats voor jouw ervaringen, voor je gedachten en emoties, voor jouw vragen en bekommernissen. De erkenning en herkenning van elkaars verhaal kan troost bieden en hopelijk nieuwe kracht geven.
 
De samenkomsten zijn tweemaandelijks op dinsdagavond. 
Begeleiding Britt Finaut en Ilse Rotsaert, vrijzinnig humanistisch consulenten huisvandeMens 
 
Inschrijving
Heb je interesse om deel te nemen? Meer info gewenst? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een medewerker neemt dan  contact met je op voor een kennismakingsgesprek. 
Locatie huisvandeMens Brugge, Hauwerstraat 3C
 
Dit is een bijeenkomst speciaal voor naastbetrokkenen. Om een veilig gevoel te bewaren tijdens het delen van persoonlijke verhalen laten we geen studenten toe die deelnemen in functie van hun opleiding.
 
 

Overzicht

Datum en tijd dinsdag 29-11-2022 18:30
Prijs Gratis
Organisator huisvandeMens Brugge
Inschrijven via brugge@demens.nu
Locatie huisvandeMens Brugge