No Nonsense Meditatie - Prof Steven Laureys

No Nonsense Meditatie - Prof Steven Laureys

Meditatie heeft nogal vaak de connotatie van zweverig te zijn maar tegenwoordig zijn er steeds meer studies waaruit blijkt dat het heilzaam is. Je kan er positieve veranderingen door ervaren: meditatie vermindert nl. stress, heeft invloed op hart en vaatziekten, slapeloosheid, hoge bloeddruk en angst en paniekgedachten,...

Iedereen kan ook mediteren, het is laagdrempeliger dan de meeste mensen denken. Toch mediteren we niet genoeg en zijn we er vaak sceptisch tegenover.

Sta jij er sceptisch tegenover? Wil je er toch meer over weten en het ook eens proberen? Mis dan dit webinar van Prof. Steven Laureys, bekend van het programma Topdokters en een wereldautoriteit ter zake, niet!

Topneuroloog Steven Laureys voert al jaren onderzoek naar de effecten van meditatie op de hersenen en schreef ook verschillende boeken over meditatie. Hij werkt momenteel in Canada. Daarom gaat deze lezing door via het web. Wie inschrijft krijgt een link toegestuurd om thuis te volgen, of kan in groep in de bib volgen op groot scherm.

De link voor het webinar verkrijg je na registratie via: https://forms.office.com/r/nZAA3pCQLj

Dit webinar door Prof Steven Laureys kadert binnen de reeks 'Kennismakerij' van de Bibliotheek Izegem i.s.m. het huisvandeMens en Vtb Kultuur.

Meer informatie:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op het nummer 051 26 28 20

 

Overzicht

Datum en tijd woensdag 16-03-2022 20:00
Prijs €8,00
Organisator Stadsbibliotheek Izegem, huisvandeMens Roeselare & Vtb Kultuur
Inschrijven via huisvandeMens Roeselare
URL inschrijvingsformulier hhttps://forms.office.com/r/nZAA3pCQLjckets/Detail
Telefoon 051262820
Mailadres roeselare@demens.nu
Locatie Online