Agenda

Datum: Dinsdag 21 Februari 2017
Uur: 20:15
Organisator:
Vrijzinnige ontmoetingscentra

Plaats: VC Mozaïek
Overleiestraat 15A - 8500 Kortrijk

Info & Routebeschrijving :



Stand up comedy in Mozaïek!

Gedurende 8 maanden geven telkens 2 topcomedians op verschillende locaties in Kortrijk een voorsmaakje van hun nieuwe avondvullende programma. Onder de deskundige leiding van gastheer en presentator Jan-Bart De Muelenaere kan je elke derde dinsdagavond van de maand genieten van comedy.

De comedytour doet nog drie keer Mozaïek aan.


Dinsdag 21 februari 2017 om 20u15
Erhan Demirci en Raf Coppens

Erhan Demirci

Als zoon van een Turkse mijnwerker experimenteerde Erhan met comedy tijdens zijn studentenjaren. Zijn finaleplaats op de Culture Comedy Award 2009 én de juryprijs van de 123 Comedy Award 2010 maakte van hem een grote belofte binnen het Vlaamse comedyland. “Van deze man gaan we nog horen” opperde De Standaard en Erhan loste die verwachting meteen in. De voorbije jaren toerde hij met het comedycollectief Hakims of Comedy en deed zo menig cultureel centrum in zowel Vlaanderen als Nederland aan.
In zijn eigen stand-up optredens ontziet deze rasechte gastarbeiderszoon geen enkel onderwerp - zijn eigen uittocht van het harde, Limburgse dorpsleven naar het nog hardere “life in the ghetto” van Brussel nog in het minst. Niet alleen politiek & integratie vormen zijn inspiratie, het alledaagse leven van de gemiddelde Belg frappeert deze comedian des te meer.

Raf Coppens

Raf Coppens is terug waar hij begon: tussen de mensen. Grappen over de actualiteit en het dagelijkse leven. Kort op de bal en licht bijtend. Geen poëtisch taalgebruik, eerder rechttoe, rechtaan. Het leven zoals het is, recht in uw gezicht gegooid. Opgejaagd door de moderne tijd. Om de tien seconden een pointe. Geen andere komiek doet beter.
Uitverkochte theaters, eindejaarsshows op VTM, Museeuwmoppen, veel te kleine pyjama, Dominee, Gala van de Gouden schoen, 15 volavondtournees, 2 verkiezings- shows, winnaar Humo’s comedy Cup 99, >2000 optredens, Humorologie ’96, enigste Belg ooit in The ComedyStore, Humo’s Rock rally ’92, Koning Voetbal, leraar wiskunde, tekstschrijver Jacques Vermeire, Bonjour Micro, 150 imitaties, sneltreincabaretier, columns in Het Nieuwsblad, Comedy Casino, De Raadkamer, cursiefjesschrijver op site Eendracht Aalst, komiek bij Sportstories, enigste komiek zonder eigen DVD, pedofielenmedley.
Verdient dat een feestje of niet?


Noteer alvast ook de volgende 'ComedyTrack on Tour' afspraken in Mozaïek:

  • 21 maart 2017: Jens Dendoncker & Nigel Williams (VC Mozaïek)
  • 18 april 2017: Bert Gabriëls & Piv Huvluv (VC Mozaïek)

De tickets kosten € 8,00.
De verkoop van alle voorstellingen wordt georganiseerd door UiT in Kortrijk: Schouwburgplein 14, 8500 Kortrijk

056 23 98 55

http://schouwburgkortrijk.be




terug naar kalender