Agenda

Datum: Zondag 11 Juni 2017
Uur: 14:00 - 17:00
Organisator:
Plaats: vc poincare
Stormestraat - 8790 Waregem

Info & Routebeschrijving :



curieus Waregem organiseert op zondag 11/06 van 14u tot 17u opnieuw een repair café in VC Poincaré (Stormestraat 131/8 – Waregem).

Op het repair café is iedereen welkom die defecte spullen (pc’s, fietsen en/of huishoudelektro) heeft. Samen met een team vrijwilligers wordt dan geprobeerd om deze te herstellen. Ook onze messenslijper Erik zal weer van dienst zijn om uw messen e.d. onder handen te nemen.

Dit alles gebeurt gratis, een vrijwillige bijdrage mag natuurlijk altijd.

Iedereen is welkom. Voor meer info m.b.t. het repair café kan u terecht op onze facebookpagina https://www.facebook.com/CurieusWaregem , op het nummer 0497/46.33.06 (na 18u) of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je interesse om mee te helpen bij het repair café? Ben je een handige harry of help je graag mee als vrijwilliger (onthaal, bar, algemene hulp)? Neem dan zeker contact op of kom eens langs op onze repair-café infostand in de oude bibliotheek op zaterdag 3 juni van 14u tot 18u tijdens de opening van de Zuidboulevard.

Tegelijkertijd organiseert het August Vermeylenfonds op dezelfde locatie een geefplein. Een geefplein is een soort markt…maar dan eentje waar je je portemonnee thuis kan laten. Je komt er naar toe met (bruikbare) spullen die jij zelf niet meer nodig hebt maar die een ander nog kan gebruiken. Of je komt er naar toe met lege handen en gaat naar huis met spullen die je kan gebruiken. Geheel vrijblijvend!

Goederen voor het geefplein kunnen op 11/06 van 10u tot 12u binnengebracht worden in VC Poincaré. Voor meer info betreffende het geefplein kan u bellen naar 056/71.85.06 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.




terug naar kalender