Agenda

Datum: Maandag 12 Juni 2017
Uur: 14:30
Organisator:
Plaats: VLC De Geuzetorre
Kazernelaan 1 - 8400 Oostende

Info & Routebeschrijving :



Voor de 5de maal organiseren de “Blauwe verenigingen” samen een activiteit. Deze 5de Blauwe Maandag gaat door op maandag 12 juni.

Vief Kwiek, Open VLD Vrouwen en Willemsfonds Oostende nodigen u uit op de voorstelling van de eenakter “Weerzien” van Eddy Van Ginckel.
Productie Reizend theater Paljas.

Na het grote succes van "Afscheid" brengt dezelfde ploeg een tweede pareltje. "Weerzien" is sprankelend, verrassend en opnieuw zeer herkenbaar en uit het leven gegrepen.
Walter Vermeiren (Raymond de Bruyne) ontmoet Jos Laenen (Gerd de Ley), die hij sinds zijn schooltijd niet meer terug zag. Ze zaten zes jaar samen in dezelfde klas, maar ze waren geen vrienden. Integendeel!
Voor Walter is het een pijnlijke confrontatie met de pester van destijds, die nu, zoveel jaar later, als een boemerang terug in zijn leven opduikt.
Een stuk over pesten, discriminatie, verdraagzaamheid, vriendschap, vreugde en verdriet, gelardeerd met een flinke dosis fijne humor.
Het doet ieder van ons even stilstaan bij de invloed die mensen al dan niet bewust op elkaar uitoefenen.

Praktisch

Inkomprijs: 10 EUR voor de leden, 12 EUR voor niet leden
Kaarten te koop bij bestuursleden en aan de deur. Reserveren kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.




terug naar kalender