Agenda

Datum: Zondag 27 Augustus 2017
Uur: 14:30
Organisator:
Andere

Plaats: Douvevallei
-

Info & Routebeschrijving :



HVV/OVM knoopt ook dit jaar aan bij de traditie om de zomer uit te wuiven met een buitenactiviteit.
Op zondag 27 augustus wandelen we in het schitterende decor van het Eeuwenhout en de Douvevallei tussen de kernen van Loker en Dranouter. Door de talloze houtkanten en hagen, knotbomenrijen en holle wegen waan je je zo een paar eeuwen terug. En we doen het rustig aan! Ruim over halfweg (5 km) verpozen we bij een fris glas of een koffie.
De wandeling start om 14.30 uur aan de parking van Eetkaffee “’t Folk”, Dikkebusstraat 234 te Loker.

En het verhaal eindigt natuurlijk niet met onze wandeling. Na de gezonde inspanning volgt de ontspanning en daarvoor verplaatsen we ons naar de nabijgelegen brasserie ‘'t Oud Kerverijtje” Lettingstraat 7 in Dranouter. Hun unieke concept, een warm en koud buffet van ambachtelijke, in huis bereide specialiteiten, wordt je met een welgemeende glimlach geserveerd. Het warme gedeelte omvat heerlijke sappige ribbetjes, Vlaamse karbonaden, soep, aardappeltjes in de pel met lookboter. Het koude gedeelte bestaat uit charcuterie, een ruim aanbod aan verse groentjes, slaatjes, pasta's, sausjes, ... Voor elk wat wils dus... De allerkleinsten kunnen er naar hartenlust spelen op de speelweide.

Je betaalt 20,00 euro voor het buffet (of vegetarisch alternatief met groenteburger) met koffie toe (kinderen tot 12 jaar 10,00 euro) , en HVV/OVM betaalt het aperitief én een glas bij de maaltijd!
Graag inschrijven voor de wandeling en/of maaltijd. Wil schriftelijk, telefonisch of via e-mail je deelname bevestigen a.u.b. Voor de maaltijd, graag inschrijven uiterlijk maandag 21.08.

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of 057/21 63 32

Het verschuldigde bedrag voor de maaltijd dient voorafgaand gestort te worden op rek.nr. BE47 6469 0125 3080. Indien vegetarisch, uitdrukkelijk vermelden a.u.b.

 

 

 




terug naar kalender