Agenda

Datum: Vrijdag 01 December 2017
Uur: 20:00
Organisator:
Plaats: VC Mozaïek
Overleiestraat 15A - 8500 Kortrijk

Info & Routebeschrijving :REISCAFE ANTIPODE

1 december 2017: PECHA KUCHA

Een Pecha Kucha-avond is een evenement waarbij deelnemers een diavoorstelling van 20 afbeeldingen presenteren, in een totale tijd van 6 minuten en 40 seconden. Elke afbeelding wordt daarbij precies 20 seconden getoond. Deze eisen dwingen de deelnemers creatief en to the point te zijn. Er zijn geen restricties betreffende de inhoud van de presentatie. Meestal probeert men een product of idee te presenteren.

Bij Reiscafé Antipode willen we reizigers een kans geven om aan de hand van 20 foto's het publiek te bekoren met het verhaal achter de foto. Het hoofdthema is uiteraard "REIZEN ". Het mag een reisverhaal in 20 beelden zijn of 20 beelden over een bepaald onderwerp zoals vervoer, mensen, kinderen, sport of hobby, landschappen... zolang het maar reisfoto's zijn.

Er zijn reeds een aantal inschrijvingen voor de Pecha Kucha avond op 1 december. Misschien wil jij ook deelnemen met een korte presentatie...
Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp “Pecha Kucha 2017” om verder af te spreken. We maken er een boeiende avond van.


 
terug naar kalender