Agenda

Datum: Zaterdag 18 November 2017
Uur: 10:30 - 15:30
Organisator:
huisvandeMens

Plaats: huisvandeMens Brugge
Hauwerstraat 3C - 8000 Brugge

Info & Routebeschrijving :Tijdens erfgoeddag 2017 organiseerden wij een workshop 'je eigen leven als erfgoed : schrijvend op verhaal komen'.
Omdat de deelnemers enthousiast waren naar een meer uitgebreide versie en omdat veel mensen de snel volzette workshop niet konden volgen, bieden we nu in samenwerking met Koen Coussement een heuse 2e daagse workshop aan!

Schrijven over je eigen leven is heilzaam en vooral verrijkend. Je onderzoekt je levensloop en je krijgt inzicht in wie je bent en wat je wil in je leven. Door het gericht op zoek gaan naar herinneringen komen snel samenhangen en lijnen bovendrijven. Op een veilige en ontspannen manier, via eenvoudige technieken en opdrachten word je meester van je eigen geschiedenis. Je unieke levensverhaal wordt op papier tastbaar. Thema’s als familie- en vriendenbanden, werk en hobby’s, de plaatsen waar je woonde, belangrijke gebeurtenissen en nog zoveel meer, brengen je als vanzelf bij boeiende ontdekkingen.
De klemtoon ligt op het verwoorden van herinneringen en spontaan ontdekken van verbanden en niet zozeer op de literaire aspecten ervan. Schrijfervaring is daarom zeker niet vereist !

Datum:
18 & 25 november van 10u30 tot 15u30
Locatie:
huisvandeMens, Jeruzalemstraat 51, 8000 Brugge
Deelname:
85€ - incl. mooi houten bewaarboek
details omtrent betaling volgen bij inschrijving/
drankje voorzien, lunch niet inbegrepen/

Inschrijven of info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 050 33 59 75

Koen Coussement is hulpverlener en begeleider van diverse schrijfworkshops. Meer over hem kan je ontdekken op: www.opjeverhaalkomen.be
terug naar kalender