Agenda

Datum: Vrijdag 01 December 2017
Uur: 20:00
Organisator:
Plaats: VLC De Geuzetorre
Kazernelaan 1 - 8400 Oostende

Info & Routebeschrijving :Quiztig met Vragen is aan zijn 12de editie toe! Deze quiz startte in 2006 en wordt onafgebroken elk najaar opnieuw op de vrijzinnige kalender gezet. Het ene jaar al wat succesvoller dan het andere. Maar toch kunnen we van een traditie spreken waar sommige deelnemers zeker naar uitkijken. Dit jaar zal op vrijdag 1 december de zaal vollopen met enthousiaste quiz fanaten en ook minder geoefende deelnemers. Zij die de formule kennen weten dat je geen crack hoeft te zijn en dat de avond een leuk alternatief biedt voor de langere donkere winterperiode.

Je vormt een ploeg met maximum 4 deelnemers en geeft dit groepje een of andere ludieke naam.  Met je vrijzinnige lidkaart op zak en met betaling van 5€ per persoon is de klus geklaard. Je kan inschrijvingen tot ten laatste zondag 26 november, maar vol is vol.

De deuren van het VLC De Geuzetorre gaan open om 19u en we starten de quiz stipt om 20u.

Dus schrijf tijdig in. Je kunt dit doen tijdens werkdagen/uren op het secretariaat, Kazernelaan 1 Oostende, op het zondag aperitief of rechtstreeks bij bestuurslid Frank Van Eeckhoven (0495 59 28 88).

Nu in je agenda, kalender of smartphone vermelden, noteren, opslaan: vrijdag 1 december 20u QUIZ VLC De Geuzetorre!


terug naar kalender