Agenda

Datum: Zaterdag 20 Januari 2018
Uur: 10:00 - 13:00
Organisator:
Vrijzinnige verenigingen

Plaats: VC De Sleutelbrug
Beenhouwersstraat 1-3 - 8000 Brugge

Info & Routebeschrijving :Op 20 januari 2018 organiseert het Willemsfonds in West-Vlaanderen de vorming ‘Succesvol communiceren in je gemeente’.

Deze vorming staat open voor iedereen.

 

Succesvol communiceren in je gemeente

Gedurende deze praktijkgerichte communicatievorming ontwikkel je samen met de andere deelnemers een antwoord op volgende vragen:

- Wie willen we bereiken met de communicatie van onze afdeling?

- Wat willen we daarmee bereiken?

- Welke kanalen zetten we daarvoor best in, en hoe doen we dat?

- Welke aandachtspunten stellen zich bij inhoud en vormgeving?

Tijdens deze interactieve sessie speelt de cursusgever in op de communicatie van lokale afdelingen en op het algemene communicatiebeleid van een vereniging. Bezorg ons vooraf wat gedrukte of digitale communicatiemateriaal van je afdeling. We gaan daarop verder tijdens de workshop.

Deze gratis workshop wordt georganiseerd door de Blauwe Fakkelteit, het vormingscentrum van het Willemsfonds. Iedereen welkom! De vorming eindigt met een glaasje en een knabbeltje. Een ideaal moment om nieuwe mensen te leren kennen.

 

De vorming wordt begeleid door Eric Goubin, docent en onderzoeker bij Thomas More, gespecialiseerd in socialprofit communicatie. Hij realiseerde het communicatieonderzoek van het Willemsfonds.

 

Wanneer? zaterdag 20 januari 2018, 10u tot 13u

Waar? VC De Sleutelbrug, Beenhouwersstraat 1-3, Brugge

Inschrijven? mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 09 224 1075

Meer info? surf naar www.willemsfonds.be/BlauweFakkelteit
terug naar kalender