Agenda

Datum: Dinsdag 20 Maart 2018
Uur: 20:15
Organisator:
Vrijzinnige ontmoetingscentra

Plaats: VC Mozaïek
Overleiestraat 15A - 8500 Kortrijk

Info & Routebeschrijving :



Stand up comedy in Mozaïek... met Joost Van Hyfte & Tom Bibo 

 


Joost van Hyfte is een is een Vlaamse stand-upcomedian. Hij studeerde aan de gerenommeerde Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Via de Belgische Improvisatie Liga kreeg de smaak van het podium te pakken. Na een workshop bij Nigel Williams werd hij comedian.

Hij won de 123 Comedy Cup in 2006, bereikte ook de finale van Humo's Comedy Cup en was ten slotte een opgemerkte deelnemer in de talentenjacht Comedy Casino Cup op canvas. Momenteel is hij, na meer dan 15 jaar restauranthouder uitsluitend professioneel met comedy bezig. Hij behoorde tot de creatieve denktank van Zonde van de zendtijd en werkt ook geregeld als publiekopwarmer voor talrijke tv-programma's, zoals 'Extra Time', 'De Slimste Mens', 'De klas van Frieda', 'De Laatste Show', 'De jaren stillekes' en 'De Kazakkendraaiers'. Hij schrijft op regelmatige basis een grappige culinaire rubriek in het maandblad 'Ché'.


Tom Bibo is niet van de minste en een Multi-getalenteerd podiumkunstenaar! Genoot zijn opleiding bij Cirque du Soleil en heeft wereldwijd getoerd tot Las Vegas en Shangai. Naast goochelaar, illusionist is hij tevens een improvisatie-en TV acteur en zet nu ook stappen richting stand up comedy!. 



De tickets kosten € 8,00.

De verkoop van alle voorstellingen wordt georganiseerd door UiT in Kortrijk:




terug naar kalender