Agenda

Datum: Zaterdag 24 Maart 2018
Uur: 20:00
Organisator:
Plaats: VC Poincaré
J. Stormestraat 131/18 - 8790 Waregem

Info & Routebeschrijving :




Een benefietconcert voor Koester, want deze organisatie maakt thuiszorg mogelijk voor zieke kinderen.

Zieke kinderen in het ziekenhuis willen niets liever dan thuis zijn. Via Koester kan dit.

De alles overheersende behoefte voor zieke kinderen om weer thuis te kunnen zijn is de grote motivatie geweest om dit thuiszorgproject te realiseren. Midden de jaren ’80 werd de eerste aanzet gegeven om deze palliatieve thuiszorg voor kinderen met kanker mogelijk te maken.

Een goed onderbouwd en professioneel thuiszorgproject kreeg pas een reële kans begin jaren ’90. Er werd een passende naam gezocht en gevonden: KOESTER, een letterwoord voor Kinder Oncologische Eenheid voor Specifieke Thuiszorg en Rehabilitatie, maar bovenal ook een woord met een duidelijke betekenis.

KOESTER maakt dus vooral mogelijk dat de verderzetting van de behandeling zoveel als mogelijk thuis kan doorgaan. Via dit project bieden we ook thuisbegeleiding en specifieke psychosociale zorgen aan kinderen met kanker.

KOESTER is het type voorbeeld van hoe de transmurale zorg er kan uitzien en kan dit alleen uitvoeren door zeer goed samen te werken met bestaande eerstelijnsgezondheidszorg.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

leden 10euro en niet-leden 15 euro
mogelijkheid om giften om giften te storten op BE91 9731 1419 2676

Kunstenaar Gilbert Vangampelaere schenkt dit schilderij om het te veilen ten voordele van de vzw Koester. Geïnteresseerden kunnen tot 15 april een bod indienen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - het werk wordt toegewezen aan de hoogste bieder. Specificaties werk: 'Koester' - Mixed media/acryl op MDF plaat - hoogte: 70 cm, breedte: 160 cm - richtprijs: 500 euro




terug naar kalender