Agenda

Datum: Zaterdag 12 Januari 2019
Uur:
Organisator:
Plaats:
-

Info & Routebeschrijving :Relax, red een leven!

Wist je dat jij een potentiële superheld bent?
Zonder één euro of druppel zweet letterlijk levens redden, gewoon je mouw oprollen en relaxen met ‘een koekske en een boekske’?
Ja echt, zo simpel is bloed geven!

En wij maken het extra makkelijk voor je want Vrijzinnig West-Vlaanderen organiseert een grootschalige bloedinzamelactie.
De actie organiseren we samen in aanloop van de dag van het humanisme op 21 juni. Het jaarthema van deMens.nu 2019 is ‘zorg’ , dus we dachten: laten we onze feestdag een toppunt van zorg maken! Laten we geen gadgets uitdelen over wie we zijn en waar we voor staan maar mensen effectief tónen wat onze waarden zijn. Er is een blijvend, nijpend tekort aan bloeddonoren, met een piek voor de zomer dus een meer zinvolle actie bestaat amper. Jij redt anderen door een stukje van jezelf te delen, solidariteit met grote S.

Geef je op als kandidaat-donor via de webpagina http://bloedinzameling.rodekruis.be/VrijzinnigWestVlaanderen
Je registreren kan tot en met 15 maart, de donaties gebeuren tussen 1 april en 20 juni in de bestaande bloedinzamelcentra. Het Rode Kruis contacteert je voor een afspraak die jou het beste schikt.
Ben je tussen 18 en 66 jaar oud dan kom je in aanmerking om bloed te geven. Er zijn nog voorwaarden, doe daarom de donorzelftest die je terugvindt op de registratiepagina.

Easy does it - geen excuses meer om de arm niét uit de mouw te steken, toch?  

Help ons het warme hart van onze gemeenschap uit te dragen en red levens.
Zet het vrijzinnig humanisme mee op een positieve manier in de kijker!
Op onze feestdag, 21 juni, maken we ruim bekend hoeveel donaties onze actie heeft opgeleverd. Meer informatie over dit grootse moment volgt nog… !


terug naar kalender