Agenda

Datum: Zondag 24 Maart 2019
Uur: 14:30 - 18:30
Organisator:
Plaats: VC Mozaïek
Overleiestraat 15A - 8500 Kortrijk

Info & Routebeschrijving :


muzikale zondagnamiddag

 

lente-editie

Rond de start van elk weerkundig seizoen nodigen we u uit op een gezellige, muzikale zondagnamiddag in het Mozaïekcafé. “Season’s Rat Pack” focust op de groep artiesten die in de jaren vijftig en zestig vaak optraden in Las Vegas. Crooners onder wie Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford en Joey Bishop maakten zo van ‘the Sin City’ een populaire bestemming voor shows en entertainment. Vier maal per jaar willen we het genre laten weerklinken in Mozaïek. Gezelligheid en ontmoeting staan centraal en omdat het zondag is hoort daar ook koffie of thee met gebak bij.

Wij putten uit de platencollecties van vrienden en ontdekken daarin gegarandeerd pareltjes. Een nostalgisch kraakje in het vinyl nemen graag bij. Hou je van swingklassiekers, crooners en evergreens  van the Rat Packers en performers als Paul Anka, Chet Baker, Tony Bennet, Nat King Cole, Burt Bacharach, Perry Como, … dan wordt het gegarandeerd smullen.


Naast de oude ‘krakers’ hebben we ook oor voor crooners van vandaag zoals Michael Bublé, Paolo Conte of Jamie Cullum en artiesten van eigen bodem als Janick Bovy, Sofie, Günther Neefs, of zijn vader Louis.

Eerste afspraak met de originele Rat Pack op zondag 24 maart vanaf 14u30.  Inschrijven hoeft niet maar een seintje vooraf is wenselijk. Dan weten wij hoeveel taarten te bakken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0486 31 28 97 (Filiep Vande Wiele).


bekijk hier de pdf met alle dat voor 2019


terug naar kalender