Agenda

Datum: Woensdag 06 Maart 2019
Uur: 14:00 - 16:30
Organisator:
Plaats: VC Poincaré
J. Stormestraat 131/18 - 8790 Waregem

Info & Routebeschrijving :Je leeft in een wereld van digitale documenten. De interessante documenten wil je bijhouden, maar zonder digitale mappen dreigt het snel te verzanden in chaos. Je vindt verslagen of foto's van je eigen activiteiten niet gemakkelijk terug. Zeker als je met meerdere personen je weg wil vinden in alle documenten van je organisatie, moet je werken met een logische structuur. Ooit wil je de documenten doorgeven aan iemand anders, maar dan niet alles door elkaar. Hoe zorg je ervoor dat je systeem duurzaam is? En waar moet je dan op letten?

In deze vorming krijg je tips en tricks voor een betere digitale mappenstructuur. We hebben niet alleen aandacht voor het maken van een goede ordening, maar ook voor het overschakelen naar een betere werking.

Doelgroep
Dit is een cursus voor iedere organisatie die documenten digitaal bewaart. Je verwerft een basiskennis voor een betere werking.
Praktisch
De cursus vindt plaats op de onderstaande data en locaties. Het gaat telkens om dezelfde vorming die op verschillende locaties worden georganiseerd. Tijdens de cursus ontvang je cursusmateriaal en een drankje.terug naar kalender