Agenda

Datum: Zondag 20 Oktober 2019
Uur: 10:30 - 12:00
Organisator:
Andere

Plaats: Sociaal Huis
Deken Darraslaan, 60 - 8700 Tielt

Info & Routebeschrijving :Een hooggevoelig kind heeft een extra gevoelig zenuwstelsel en is dus gevoeliger voor prikkels en indrukken van de buitenwereld. Daarom heeft het meer tijd nodig om de voortdurende stroom aan prikkels en indrukken te verwerken. Maar een hoogsensitief kind houdt de volwassene ook vaak een spiegel voor. Na deze interactieve lezing, doorspekt met tips en herkenbare verhalen, voor leerkrachten en ouders met hoogsensitieve kinderen, ga je ongetwijfeld naar buiten met een veel bredere kijk op hooggevoeligheid. HSP is niet louter en alleen een last, hooggevoeligheid biedt ook heel veel kracht !  

Linda T'Kindt is gezinswetenschapper en HSP Professional. Ze begeleidde sinds 2008 alle kinderkampen bij HSP Vlaanderen evenals volwassenen, kinderen en ouders in hun groeiproces. Ze heeft een eigen praktijk www.gevoeligopvoeden.be . Naast lezingen, workshops en trainingen geeft ze ook individueel advies en gezinsbegeleiding. 

Deelname is kosteloos maar graag inschrijven via HV Tielt op het nummer: 051 40 29 44.
of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een organisatie van het Humanistisch Verbond Tielt in samenwerking met Sociaal Huis Tielt en het huisvandeMens Roeselare.
terug naar kalender