Agenda

Datum: Vrijdag 19 Juli 2019
Uur:
Organisator:
Plaats: VLC De Geuzetorre
Kazernelaan 1 - 8400 Oostende

Info & Routebeschrijving :



Het vrijzinnig centrum in Oostende organiseert naar aanleiding van het 20-jarig bestaan een fotowedstrijd. In dit reglement vind je alle info:
 
Reglement
Art. 1:
De fotowedstrijd ’20 jaar De Geuzetorre’ is een wedstrijd georganiseerd door het VLC Oostende vzw met postbusadres Kazernelaan 1 te Oostende. Het thema is “De Fakkel als symbool van de Vrijzinnigheid.“ De foto’s houden een verwijzing in naar dit symbool in de meest ruime zin. De deelnemers hebben onbeperkte vrijheid bij het invullen van dit concept, enige voorwaarde is dat het symbool herkenbaar moet zijn op de foto.
Art. 2:
De prijzenpot van deze wedstrijd bestaat uit :
eerste prijs: waardebon € 400 + publicatie in de Fakkelkrant
tweede prijs: waardebon € 200 + publicatie in de Fakkelkrant
derde prijs: waardebon € 100 + publicatie in de Fakkelkrant
Art. 3
De deelnemers geven het VLC Oostende vzw de toelating de foto’s te publiceren en tentoon te stellen in het kader van deze wedstrijd, dit zal gebeuren op het verjaardagsweekend 25, 26 & 27 oktober 2019. De publicatie van de foto’s is toegestaan zonder territoriale beperkingen en tot maximaal 5 jaar na deelname aan de wedstrijd. Bij publicaties en tentoonstellingen zal steeds de naam van de fotograaf vermeld worden. Er zal geen enkel commercieel gebruik gebeuren buiten het kader van publicaties door het VLC.
Art. 4
Elke deelnemer kan niet meer dan twee foto’s insturen. Dit mogen kleuren- of zwart/wit foto’s zijn. Foto’s moeten bezorgd worden op (foto)papier in formaat A4 in gesloten omslag met vermelding van naam en telefoonnummer ten laatste op 1 september 2019, op het secretariaat van het VLC te Oostende. Op de achterzijde van alle foto’s moeten naam en telefoonnummer vermeld staan.
Art. 5:
De jury bestaat uit personen aangeduid door het VLC Oostende en zullen met naam en toenaam pas medegedeeld worden na de uitslag van de wedstrijd. De beslissing van de jury is onherroepelijk en hieromtrent wordt geen schriftelijke communicatie gevoerd.
Art. 6:
De winnaars worden bekend gemaakt op zondag 27 oktober 2019, ter gelegenheid van de officiële plechtigheid 20 jaar De Geuzetorre.


terug naar kalender