Agenda

Datum: Donderdag 14 November 2019
Uur: 19:00 - 20:30
Organisator:
Vrijzinnige ontmoetingscentra

Plaats: De Brug, Centrum voor het Vrije Denken
Hauwerstraat 3A - 8000 Brugge

Info & Routebeschrijving :In september, oktober en november kan je in De Brug terecht voor yogalessen. Dit op donderdagavond of vrijdagochtend.

Lesgeefster Melanie Surmont is yogadocente en -therapeute. Ze geeft al 11 jaar les in zowel yange (vinyasa yoga, ashtanga yoga) als de meer yinne stijlen (herstellende yoga en yin yoga). De laatste jaren startte ze een verdiepende opleiding in Tantra. Yoga is de weg naar diepere verbinding met ons Zelf; tantra opent de weg naar bewuste aanwezigheid in contact met de Ander. Elke les of workshop is een reis, vanuit een diep contact met haar intuïtie en essentie, in verbinding met de aanwezige groep.

Prana Yoga Flow

Elke les starten we met een opwarming, waarin we kunnen ‘landen’ in de les, onze grootste spanningen kunnen lossen en onze energie vrijer kunnen laten stromen en onze ademhaling verdiepen. Vanuit de opwarming volgt een yoga flow, waarin zonnegroeten, asana’s (yogahoudingen) en vinyasa’s elkaar vloeiend opvolgen, begeleid door een bewuste ademhaling.

Elke les legt eigen accenten en er is een afwisseling tussen intense, krachtige houdingen en meer speelse, stromende bewegingen. We eindigen in een diepe ontspanning.

Prana yoga flow maakt het lichaam krachtiger en soepeler en de geest rustiger. Emoties krijgen ruimte om verwerkt te worden en je levensenergie neemt toe. Yoga is een weg van zelfheling, zelfbevrijding en zelfverwezenlijking.

Heel warm
Welkom!

Vrijdagen
•    13, 20, 27 september
•    11, 18, 25 oktober
•    8, 15, 22, 29 november
(10 lessen) van 10.00 uur tot 11.30 uur

Donderdagen
•    19, 26 september
•    3, 10, 17, 24 oktober
•    7, 14, 21, 28 november
(10 lessen) van 19.00 uur tot 20.30 uur

Er kon tot 6 september enkel voor een volledige lessenreeks van 10 lessen ingeschreven worden.
Maar!: er is steeds een proefles mogelijk, aan € 12 per beurt, de avond zelf cash te betalen.
 

De lessen gaan door in de zaal op het gelijkvloers van het hoofdgebouw op het adres Hauwerstraat 3C.


terug naar kalender