Agenda

Datum: Zondag 27 Oktober 2019
Uur: 19:00 - 22:00
Organisator:
Vrijzinnig ontmoetingscentrum

Plaats: VC Mozaïek
Overleiestraat 15A - 8500 Kortrijk

Info & Routebeschrijving :

Laatstezondagconcert

Superior Dance Band

SIDNEY BECHET SPECIAL

KAAS- EN WIJNAVOND

Deze maand stort de Superior Dance Band zich op het oeuvre van Sidney Bechetl en is er ook het stilaan legendarisch kaasbuffet!

Sidney Bechet

Sydney Bechet  (° New Orleans 1897), was een Amerikaans jazzsaxofonist, klarinettist en componist. Naast Jelly Roll Morton en Louis Armstrong was hij een van de belangrijkste solisten uit de beginperiode van de jazz. Hij was ook een van de eerste jazzsolisten die een studio-opname maakte. Zijn bekendste compositie is Petite Fleur. Ook zijn opname uit 1939 van Summertime, (een van de bekendste jazzstandards) werd een bekende hit.

In 1955 vestigde hij zich voorgoed in Parijs. Bechet overleed vier jaar later in Frankrijk, op zijn 62ste verjaardag.


KAASBUFFET

Het aantal inschrijvingen voor het kaasbuffet is beperkt tot 100 deelnemers. De leden van de Superior Jazz Club, en enkel zij, kunnen al inschrijven vanaf begin september tegen de prijs van € 23,00 per persoon. Voor dat geld mag je tot tweemaal toe aanschuiven aan het rijkelijk gevuld kaasbuffet, krijg je een halve fles wijn en een fantastisch concert!  Inschrijven doe je bij voorkeur via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of eventueel met een SMS op het nummer 0486 44 80 01.  Betalen doe je pas na ontvangst van de bevestiging van je inschrijving op (IBAN)rekening (BE78)285-0448294-86 van de Superior Jazz Club.

Vanaf 1 oktober kunnen ook de niet leden inschrijven tegen de prijs van € 28,00


Deze special start om 19 uur [deuren open om 18:30 uur].
De Superior Dance Band speelt deze keer slechts twee sets van 45 minuten. Tijdens de pauze kan worden aangeschoven aan het kaasbuffet.
terug naar kalender