Agenda

Datum: Donderdag 28 November 2019
Uur: 20:00
Organisator:
Vrijzinnige ontmoetingscentra

Plaats: CC De Steiger
Waalvest 1 - 8930 Menen

Info & Routebeschrijving :Esmeralda verlaat Ecuador om in Europa een betere toekomst op te bouwen. Ze kwam vele jaren geleden terecht in België. Ze heeft een droom, maar de realiteit is anders. Ze stort zich op haar ‘integratie’ en leert de taal. Zo vindt ze na een tijd een job als huishoudster. Met haar magere inkomen als ‘domestica’ hoopt ze haar familie in Ecuador te kunnen ondersteunen. Ondertussen probeert ze alles in orde te brengen om wettig in het land te verblijven. Dat alles met een aanstekelijke frivoliteit en optimisme. Zal zij ooit volledig aanvaard worden? Zal zij haar ambities kunnen waarmaken?

Het verhaal van Esmeralda is het verhaal van duizenden anderen in ons land. Het is gebaseerd op ware feiten.op zoek naar geluk wacht deze mensen vaak alleen maar een verborgen leven. Een mensonwaardig leven in de kelders of mansardes van hun werkgevers.
Dit stuk is gebaseerd op de 8 waargebeurde verhalen van huispersoneel in België die eerst verschenen in "Onze (Ge)Rechten" het kookboek die FAIRWORK Belgium in 2013 publiceerde.

Auteur: Guy Bernaert
Vertolking: Muriel Bats
Regie: Rikkert Van Dijck

Deuren open: 19u30
Aanvang: 20u00

Prijs:

€5 leden
€8 Niet-leden

Inschrijving:

Bellen vóór 20 november naar Ruben (0476 71 36 27
Daarna bedrag overschrijven op rekeningnr BE46 000 3260303 36 (vermeld naam + toneel)

INSCHRIJVING PAS GELDIG NA TELEFONISCHE BEVESTIGING


terug naar kalender