Agenda

Datum: Dinsdag 12 Mei 2020
Uur: 19:30 - 21:30
Organisator:
huisvandeMens

Plaats: huisvandeMens Diksmuide
Esenweg 30 - 8600 Diksmuide

Info & Routebeschrijving :Kleine kinderen, kleine zorgen – grote kinderen grote zorgen. Het klinkt cliché, maar met het aanbreken van de puberteit hebben we het als ouders niet altijd gemakkelijk. Het voelt alsof we geen vat meer hebben op zoon- of dochterlief. Het lijkt erop dat de vrienden, de schermen, het verleggen van grenzen en de vrijheidsdrang tussen ons en onze kinderen in komt te staan. Maar is dat wel zo? Hoe belangrijk zijn we voor onze kinderen in de tienerjaren? Hoe kunnen we tot hen doordringen zonder de zeurende ouder te zijn? Hoe vermijden we dat onze kinderen de deur achter zich dichtgooien en wij verweesd achterblijven?

Spreekster is Heidi Deboosere, zelf moeder van 4 kinderen. Ze coacht ouders bij de aanpak van kinderen die te maken hebben met gedrags-, emotionele-, psychosociale problemen en/of moeilijkheden in de opvoeding. www.opvoedingstips.be

Gratis toegang
Inschrijven via 051 55 01 60 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Max. 30 deelnemers.


terug naar kalender