Agenda

Datum: Zaterdag 14 December 2019
Uur: 14:00 - 18:00
Organisator:
Plaats: VC Poincaré
J. Stormestraat 131/18 - 8790 Waregem

Info & Routebeschrijving :



Mini kindertheaterfestival u aangeboden door Jump, Willemsfonds Waregem Plus en IMD. Breng gerust jouw mama, papa, oma, opa, neef, nicht, tante of nonkel mee. Na de voorstelling kan je genieten van een lekkere pannenkoek. Kom wel op tijd, want zodra de voorstelling begint, gaan de deuren dicht.

Met om 14:00.u in de bar (opgelet: tijdens het optreden is de toegang afgesloten, dus op tijd komen is de boodschap)

DRIE KOUWELIJKE MUSSEN (4 tot 10 jaar) Peter Van Dijk

​Eens heette hij Lammert en had een saaie baan. Nu fietst hij door het leven als de ietwat excentrieke meneer Lambèrt. Meneer Lambèrt doet alleen nog die dingen waar hij zelf ZIN in heeft.

Hij vertelt en zingt over de dieren die hij onderweg ontmoet. Deze dieren hebben net als meneer Lambèrt allemaal iets eigenZINnigs. Neem nou de drie kouwelijke mussen, Zwartbessie de kip of het konijn dat zich schaamt voor zijn staart. In hun gedrag lijken deze dieren wel erg veel op ons, mensen.

Ontdek de overeenkomsten in deze muzikale interactieve voorstelling, gebaseerd op teksten van Annie M.G. Schmidt.

en om 15:30u in de bovenzaal

DE BOEKELING (2 tot 6 jaar) TG KNARS

​Ik wil er steeds weer in kijken, in mijn favoriete boek. Het liefst zou ik het nooit meer dicht doen. Erin kruipen zoals een eekhoorntje in een boom. Soms maak ik spaghetti van de letters of trek ik thee van de bladzijde. Dan doe ik net alsof ik in mijn boek woon en leg mijn hoofd neer op het zachte papier. Ik verstop me in het verhaal en niemand kan mij vinden. Als het je leuk lijkt, kan ik je wel een keertje meenemen. Dan lees ik je een stukje voor. “Er was eens een boek...”

In De Boekeling (2+) zie je een vrouw die gek is op boeken. Ze heeft een bijzondere verzameling boeken, die ze met de hele wereld wil delen. In haar handen kunnen de boeken alles worden. Bladzijdes vliegen, kaften kiften en boeken zingen. Er ontvouwen zich figuren die kinderen laten schaterlachen of honden laten huilen. Aan het einde van de voorstelling mogen de kinderen samen met mevrouw Boekeling alle voel-, luister- en geurboeken ontdekken in een speelwereld die ontstaat uit de boeken van de voorstelling.

Gratis inkom
contact:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.




terug naar kalender