Agenda

Datum: Woensdag 05 Februari 2020
Uur: 19:30
Organisator:
Vrijzinnige ontmoetingscentra

Plaats: De Brug, Centrum voor het Vrije Denken
Hauwerstraat 3A - 8000 Brugge

Info & Routebeschrijving :Elke eerste woensdag van de maand vertonen we een film in De Brug. Niet zomaar een film maar eentje die uitgekozen werd door de filmofielen van ‘Pathé de Bruges’: Sammy Roelant, Jasper van het Groenewoud,
Bruno Mostrey, Jeroen Borglevens en Mathieu Dhondt. Zij zoeken naar meerwaarde, zowel inhoudelijk als vormelijk. Dit collectief van filmliefhebbers brengt klassiekers terug op het grote scherm zodat we kunnen genieten van de grootste momenten uit de filmgeschiedenis.

Een inleiding op de film zet je op weg.
Je kan versnaperingen verkrijgen en gezellig iets drinken in de foyer vooraf, in de pauze en achteraf.

19.30 uur - onthaal vanaf 19.00 uur
Prijs: € 2
Inschrijven: niet nodig

Over de film:
Magnolia is een Amerikaanse dramafilm uit 1999, geschreven en geregisseerd door Paul Thomas Anderson. Met Tom Cruise, Philip Seymour Hoffman en Julianne Moore. De film sleepte meer dan 15 filmprijzen in de wacht. Magnolia verweeft de levens van 9 personages die in San Fernando Valley, Californië leven. De personages worden apart behandeld maar zijn met elkaar verbonden. De karakters ervaren negatieve momenten in hun leven en uiteindelijk draait het in de film om vergeving. Ook loopt het thema ‘toeval’ als een rode draad door de film.

Deze film duurt 3 u, dus je bent even zoet! Er zal een pauze ingelast worden.


terug naar kalender