mrt 02
2015

Vrouwendag 8 maart: huisvandeMens nodigt uit voor stijlworkshop en comedyshow Ecodiva

Naar aanleiding van vrouwendag op zondag 8 maart organiseert huisvandeMens Diksmuide 2 activiteiten: 's namiddags interactieve workshops met styliste Nancy Vandenbussche en 's avonds een comedyshow met Veerle Malschaert.

Het huisvandeMens Diksmuide nodigt je, naar aanleiding van de internationale Vrouwendag op zondag 8 maart, uit!

In de namiddag is er in het huisvandeMens een interactieve workshop met styliste Nancy Vandenbussche. Wil je weten welke kleuren je doen stralen? Benieuwd of die ene rok je wel dan niet staat? Ben je een kluns met make-up? Of puilt je garderobe uit met miskopen? Als je op die vragen een antwoord wilt, schrijf je dan snel in! Er start een workshop om 14u en om 16u, de workshop duurt 2u.

In zaal 4AD brengt Veerle Malschaert haar nieuwste theatershow ‘Ecodiva’. Als vrouwelijke comédienne zal Veerle in deze show al vertellend, zingend, dansend, vallend, opstaand, grappend, grienend, grollend, gierend, de wereld redden! Samen met jou! Je gelukhormoon zal aanzienlijk groeien tijdens deze feelgood experience. Info en tickets zijn te bekomen via 4AD of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De voorstelling begint om 20u. 

Beide activiteiten zijn gratis. Inschrijven is wel nodig. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 051 55 01 60.

  

Dienstverlening huisvandeMens


Overzicht alle persberichten

Contact

huisvandeMens Diksmuide
Esenweg 30
T 051 55 01 60
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info

Over de dienstverlening van het huisvandeMens Diksmuide en dit initiatief: huisvandeMens Diksmuide, 051 55 01 60, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Workshop ‘Attitude & style’ in huisvandeMens Diksmuide, Esenweg 30, om 14u en om 16u.
Comedyshow Ecodiva in zaal 4AD Diksmuide, Kleine Dijk 57, om 20u.
Over de vrijzinnige gemeenschap:

Lieve De Cuyper
communicatieverantwoordelijke
Vrijzinnige Gemeenschap West-Vlaanderen
T 050 33 59 75
M 0479 26 91 73
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.