mei 01
2017

Infomoment voor kersverse ouders: Liberale Mutualiteit en huisvandeMens slaan handen ineen

Op zaterdag 13 mei van 10u tot 11u30 houden de Liberale Mutualiteit, Solidariteit voor het Gezin en het huisvandeMens samen een infomoment om hun dienstverlening rond geboorte voor te stellen aan kersverse of toekomstige ouders, dit in het huisvandeMens Ieper.

De geboorte van een kind is een ingrijpende gebeurtenis. Er komt heel wat informatie af op de ouders en zij vragen zich vaak af welke tussenkomsten zij kunnen krijgen en welke mogelijkheden voor pre- en postnatale zorg er bestaan, of hoe zij de komst van hun baby op een bijzondere manier kunnen vieren. 

De mutualiteiten bieden aan kersverse ouders financiële tussenkomsten, een voordelen- en dienstenpakket en thuiszorgdiensten (bij LM vanuit Solidariteit voor het Gezin). Het huisvandeMens werkt een vrijzinnig humanistisch welkomstfeest op maat uit. Om ouders vlot te informeren over het aanbod beslisten zij om een gezamenlijk infomoment te organiseren voor jonge ouders.

Mieke Deltomme, consulent bij het huisvandeMens Ieper: “Wij zijn er voor ouders die graag hun baby willen verwelkomen met een plechtig moment, die in intieme kring stil willen staan bij de dromen die ze voor hun kleine spruit koesteren. Wij werken samen met hen een geboorteplechtigheid, of zoals wij het vaak noemen ‘een welkomstfeest’, uit op maat. Dat wij dit doen, is nog te weinig bekend. De mutualiteiten hebben ook een aanbod naar jonge ouders toe, het werken via gezamenlijke infomomenten voor ouders is een win-winsituatie voor beide partijen.”

Praktisch: Op zaterdag 13 mei van 10u tot 11u30 kunnen jonge ouders gratis deelnemen aan het infomoment van  de Liberale Mutualiteit, Solidariteit voor het Gezin en het huisvandeMens in het huisvandeMens Ieper, Korte Torhoutstraat 4. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 057 23 06 30.

  

Dienstverlening huisvandeMens


Overzicht alle persberichten

Contact

huisvandeMens Ieper
Korte Torhoutstraat 4
T 057 23 06 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info

Over de vrijzinnige gemeenschap:
Lieve De Cuyper
communicatieverantwoordelijke
Vrijzinnige Gemeenschap West-Vlaanderen
T 050 33 59 75
M 0479 26 91 73
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.