Aan de slag rond een groeifeest voor je kind


Wil je zelf aan de slag gaan rond een groeifeest voor je kind? Dan heb je vast iets aan de vele tips in de handige, frisse brochure van de huizenvandeMens! Bekijk of download de brochure hier en binnenkort kan je deze inspiratiegids ook ophalen in het huisvandeMens in jouw buurt.

A5 folder groeifeest klein
 
Het voorjaar is de tijd van de ‘groeifeesten’. Talenten, toekomstdromen, waarden of vaardigheden die het kind geleerd heeft – zij komen die dag even helemaal in de kijker te staan! Er zijn verschillende manieren om deze feesten vorm te geven: via groepsfeesten of via een persoonlijke ceremonie.  Het huisvandeMens begeleidt zo gewenst je ceremonie. Tijdens één of meerdere gesprekken luistert de consulent naar jouw verwachtingen en wensen, en gaat samen met jou aan het brainstormen: hoe kan je het groeifeest voor jouw kind zo persoonlijk en zinvol mogelijk maken? Indien nodig, komt een medewerker het ritueel de dag zelf ter plaatse ook begeleiden.

Wil je zelf graag het groeifeest voor je kind uitwerken, kunnen de huizenvandeMens je coachen en inspireren. Die inspiratie kan je vanaf nu ook vinden in de brochure. Wil je zelf tips delen of heb je vragen dan kan je terecht bij de facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/groeifeestvoordoehetzelvers

Elk voorjaar geven de huizenvandeMens een infosessie 'Groeifeest voor dummies' waarin ze handvaten bieden om zelf aan de slag te gaan. Hou de kalender in het oog voor nieuwe data. Je kan de replay van het webinar in januari aanvragen aan bij jouw huisvandeMens.

Dit aanbod is een aanvulling op de mooi uitgewerkte, traditionele groepslentefeesten via de leerkracht zedenleer die natuurlijk ook blijven bestaan, zij het in alternatieve vorm vanwege COVID-19. Meer informatie over dit aanbod vind je op het vertrouwde adres www.lentefeest.be.25-03-21