We steunen de initiatieven van De Warmste Week.  Dit jaar het bijzonder: Payoke, GO!-Foundation en Vergeet de Kinderen niet. Ook organiseren huisvandeMens Brugge & het CGSO een inzamelactie van menstruatieproducten. 1 op 8 jonge meisjes in Vlaanderen heeft immers onvoldoende geld hiervoor. 

Mochten er nog zekerheden bestaan in het leven, dan is dit er één van: geen jaareinde zonder De Warmste Week. Ook in dit gekke jaar komt heel België samen om initiatieven te ondersteunen die onze samenleving mooier en rechtvaardiger maken.

Dit jaar werd het thema ‘Kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen’ gekozen als leidraad voor de shortlist van 200 initiatieven. Alle donaties aan De Warmste Week komen in één grote pot terecht om dan verdeeld te worden over alle geselecteerde initiatieven. Bekijk de volledige lijst aan initiatieven hier.

Ook met deMens.nu staan we volledig achter de initiatieven van De Warmste Week. Onze huizenvandeMens deden al verschillende inzamelacties over heel Vlaanderen en Brussel. Wil je zelf graag je steentje bijdragen? Dat kan door te storten via de website van De Warmste Week.

Hoewel we ons kunnen scharen achter alle initiatieven van De Warmste Week, willen graag drie organisaties voorstellen die ons zeer nauw aan het hart liggen: Payoke, GO!-Foundation en Vergeet de Kinderen niet.

Lees er alles over en doneer

Ook organiseren huisvandeMens Brugge & het CGSO een inzamelactie van menstruatieproducten. 1 op 8 jonge meisjes in Vlaanderen heeft immers onvoldoende geld hiervoor. Gevolg: schaamte, niet naar school durven, sociaal isolement,...

Maak jij mee het verschil? Neem deel aan de inzamelactie en doneer een pakje maandverbanden, tampons, cups, e.d. * in onze collectebus!
Je vindt ze in het hart van Brugge, in de Hauwerstraat 3.
De actie loopt van 14 december tot 26 december.

Zo heeft iedereen een zorgeloos witte kerst!

*: Spreekt voor zich: enkel nieuwe, ongeopende verpakkingen ?

 Actie Brugge