Aan de slag rond een groeifeest voor je kind


Wil je zelf aan de slag gaan rond een groeifeest voor je kind en je zoekt tips/inspiratie of je zit met enkele vragen? Eén adres: deze gloednieuwe facebookgroep 'Groeifeest voor doe-het-zelvers' van de huizenvandeMens!

 
Het voorjaar is de tijd van de ‘groeifeesten’. Talenten, toekomstdromen, waarden of vaardigheden die het kind geleerd heeft – zij komen die dag even helemaal in de kijker te staan! Er zijn verschillende manieren om deze feesten vorm te geven: via groepsfeesten of via een persoonlijke ceremonie.  Het huisvandeMens begeleidt zo gewenst je ceremonie. Tijdens één of meerdere gesprekken luistert de consulent naar jouw verwachtingen en wensen, en gaat samen met jou aan het brainstormen: hoe kan je het groeifeest voor jouw kind zo persoonlijk en zinvol mogelijk maken? Indien nodig, komt een medewerker het ritueel de dag zelf ter plaatse ook begeleiden.

Wil je zelf graag het groeifeest voor je kind uitwerken, kunnen de huizenvandeMens je coachen en inspireren. Die inspiratie kan je vanaf nu ook vinden of delen via de nieuwe facebookgroep.

Op 26 januari 2021 gaf het huisvandeMens de webinar ‘Groeifeest voor dummies’, vol handvaten om jou op weg te zetten. Vraag de replay aan bij jouw huisvandeMens.

Intussen sleutelen de huizen ook volop aan een heuse tutorial en andere manieren om creatievelingen te ondersteunen. We houden je op de hoogte!

Dit aanbod is een aanvulling op de mooi uitgewerkte, traditionele groepslentefeesten via de leerkracht zedenleer die natuurlijk ook blijven bestaan, zij het in alternatieve vorm vanwege COVID-19. Meer informatie over dit aanbod vind je op het vertrouwde adres www.lentefeest.be.18-03-21