Warmste Closet Sale ten voordele van TEJO op zaterdag 30 november in Oostende

Op zaterdag 30 november kan je van 11.00 uur tot 18.00 uur shoppen op de Warmste Closet Sale die plaatsvindt in De Geuzetorre in de Kazernelaan 1 in Oostende. Je koopt er tweedehandskledij aan lage prijzen ten voordele van goed doel TEJO, Therapeuten voor Jongeren. Deze actie kadert binnen Music For life 2019 en is een initiatief van de huizenvandeMens West-Vlaanderen. 

 
Gedurende enkele maanden zamelden de huizenvandeMens in West-Vlaanderen een grote voorraad tweedehandskledij in goede staat in. Met de opbrengst van de verkoop ervan, tijdens de ‘Warmste Closet Sale’ op zaterdag 30 november in De Geuzetorre in Oostende, willen ze TEJO-Therapeuten voor Jongeren steunen. Ze kozen voor een beurs met tweedehandskledij als actie omwille van het ecologische aspect, om iets voor de planeet te doen. Het meest duurzame product is immers één dat al bestaat. Door hergebruik besparen we op grondstoffen en er is minder afval. Het huisvandeMens brengt vrijzinnig humanistische waarden in de praktijk en ecobewustzijn is daar één van.

De kledij wordt verkocht tegen prijzen vanaf 1 tot 15 euro dus je kan koopjes doen. Er zal ook gelegenheid zijn om een cava’tje drinken en er is kinderopvang voorzien. De beurs loopt van 11.00 uur tot 18.00 uur en vindt plaats in VLC De Geuzetorre, Kazernelaan 1 in Oostende. Tip: tussen 17.00 en 18.00 uur vliegt alles de deur uit aan halve prijs.

Het huisvandeMens zet zich graag in voor acties binnen Music For life 2019 om bij te dragen tot een warme en solidaire samenleving. Vanuit de overtuiging dat jongeren recht hebben op toegankelijke hulpverlening viel de keuze op TEJO als goed doel. De opbrengst van de verkoop gaat naar de TEJO-huizen in West-Vlaanderen (in Oostende, Brugge, Ieper, Kortrijk en Roeselare). Zij bieden therapeutische begeleiding aan voor jongeren tussen 10 en 20 jaar. Dit gratis, anoniem, gemakkelijk bereikbaar, onmiddellijk en kortdurend. TEJO zal met het ingezamelde geld werkingskosten dekken en therapeutisch materiaal aanschaffen. De vraag naar gesprekken stijgt, ze hopen om in de toekomst de openingsuren uit te breiden en een extra therapieruimte in te richten. Daarvoor hebben ze genoeg therapeuten én voldoende middelen nodig. Meer info over TEJO vind je op www.tejo.be
Dienstverlening huisvandeMens en contactgegevens huizenvandeMens


Overzicht alle persberichten


Contact

Britt Finaut, 050 33 59 75 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Meer info

Over de vrijzinnige gemeenschap:
Lieve De Cuyper
communicatieverantwoordelijke
Vrijzinnige Gemeenschap West-Vlaanderen
T 050 33 59 75
M 0479 26 91 73
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.