Virtueel lentefeest www.feestinjekot.be
Lentefeest en feest vrijzinnige jeugd in de woonkamer

 

We nodigen de kinderen die hun lentefeest of feest vrijzinnige jeugd moeten missen dit voorjaar, én hun ouders, uit op www.feestinjekot.be. Via feestelijke challenges staan de kinderen stil bij de betekenis van het opgroeien en verkennen ze hun talenten. Afsluiten doen we op vrijdag 15 mei 2020 om 19 uur met een virtueel kotfeest met Topradio-DJ Inspecteur Sempels live vanuit zijn woonkamer. Dan reiken we ook de prijzen uit voor de leukste inzendingen van de feestelijke opdrachten.

Wegens de Covid-19-epidemie kunnen de lentefeesten en feesten vrijzinnige jeugd dit voorjaar niet doorgaan. Voor de kinderen, maar ook voor de zussen en de broers, de ouders, de grootouders en alle organisatoren, is dit uiteraard een domper op de geplande feestvreugde. Met het Humanistisch Verbond en deMens.nu onderzoeken we op welke manier we de meer dan 10.000 feestelingen die dit voorjaar uit de boot vallen volgend schooljaar opnieuw kunnen laten aansluiten.

Om nu niemand in de kou te laten staan bieden we een digitaal feest aan.

Afsluiten doen we op vrijdag 15 mei 2020 om 19 uur met een virtueel kotfeest met Topradio-DJ Inspecteur Sempels live vanuit zijn woonkamer. Dan reiken we ook de prijzen uit voor de leukste inzendingen van de feestelijke opdrachten.

Feest in je kot is het resultaat van een samenwerking tussen deMens.nu, Humanistisch Verbond, Hujo, RIKZ.Z, Fakkeltjes, Samenspel en heel wat enthousiaste leerkrachten niet-confessionele zedenleer en vrijwilligers.

 https://feestinjekot.be

Meer info

Over feest in je kot

www.feestinjekot.be
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bert Goossens, 0471 02 42 97  

Over de vrijzinnige gemeenschap:

Lieve De Cuyper, communicatieverantwoordelijke Vrijzinnige Gemeenschap West-Vlaanderen
0479 26 91 73
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.vrijzinnigwestvlaanderen.be