Plantjesweekend Kortrijk 18-19-20 september: Plantjes zkn. verkopers

Wist je dat VC Mozaïek in Kortrijk de drijvende motor achter de jaarlijkse lokale verkoop van plantjes ten voordele van Kom op tegen Kanker is? Het blijft fantastisch om te zien hoe zoveel vrijwilligers zich inzetten tijdens het Plantjesweekend en zorgen dat er steeds heel wat geld in het laatje komt voor KOTK. Dit jaar is het al het de 26e maal dat Mozaïek het plantjesweekend in Kortrijk coördineert en er worden opnieuw medewerkers gezocht.

Wij delen hierbij de oproep vanuit VC Mozaïek:

De Covid-19 crisis is zo ingrijpend dat je bijna zou vergeten dat er nog andere zaken zijn die onze aandacht verdienen. We begrijpen uiteraard dat de corona-epidemie nu prioritair is. Tegelijk zien we de ingrijpende gevolgen voor mensen met kanker: veel lopende kankeronderzoeken zijn momenteel stilgevallen. Er komen miljoenen euro’s minder binnen aan giften van donateurs en actievoerders, terwijl die samen de motor vormen van de strijd tegen kanker in Vlaanderen.

Daarom doen we een warme oproep om jullie ook dit jaar massaal in te zetten voor het Plantjesweekend. De 26ste editie vindt plaats op 18, 19 en 20 september en wij hebben er goede moed en vertrouwen in dat wij op een veilige manier azalea’s zullen kunnen verkopen. Wij voorzien op alle posten beschermingsmateriaal en zetten maximaal in op contactloos betalen.

Kom jij weer mee plantjes verkopen op 18, 19 of 20 september?
Bezorg ons dan zo vlug mogelijk je ingevulde vrijwilligersfiche. (*)

Wil je graag extra informatie?
Dan ben je welkom op de info- en planningsvergadering van woensdag 26 augustus. Afspraak om 19u in het Vrijzinnig Centrum Mozaïek (Overleiestraat 15a, Kortrijk).
Ken je nog mensen die misschien willen meewerken? Nodig hen dan zeker uit voor deze bijeenkomst of speel ons hun contactgegevens door.

Zie ook de website van VC Mozaïek www.vcmozaiek.be - https://mozaiek.vrijzinnigwestvlaanderen.be/vrijwilligers