Hujo is een vrijzinnig humanistische jeugdvereniging en een koepel voor lokale HUJO-afdelingen in Vlaanderen en Brussel. Zij bieden kinderen en jongeren een vrijetijdsaanbod aan dat hen stimuleert respect te hebben voor en verantwoordelijkheid op te nemen tegenover mens, natuur en cultuur.
www.hujo.be, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De HUJO-afdelingen binnen onze provincie zijn:

De Kim Oostende

De Kim biedt een thuis aan Oostendse jongeren die naar hartenlust willen gamen, een film kijken, poolen of gewoon willen chillen in de zetels onder vrienden. Voor informatie, advies of een babbel kunnen ze terecht bij de professionele werkkrachten. Zij betrekken de jongeren actief bij de initiatieven en besteden bijzondere aandacht aan maatschappelijk kwetsbare jongeren.
www.vjocdekim.be www.facebook.com/vjocdekim/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Polyfinario Kortrijk

Polyfinario is een vereniging voor kinderen en jongeren van 6 tot18 jaar met leerkrachten zedenleer die de kar trekken. Met behulp van vrijwilligers en animatoren organiseren ze jaarlijks enkele vakanties en kampen en andere activiteiten zoals de Kidsday of een quizavond.
www.polyfinario.be www.facebook.com/Polyfinario-vzw-794581317324646/

JUMP Waregem

Dit is een jeugdvereniging van jongeren die maandelijks een café openhoudt in het vrijzinnig centrum Poincaré te Waregem. Ze bieden een verscheidenheid aan activiteiten aan zoals film, debat of een quiz en jaarlijks JUMProck. Ze organiseren sporadisch ook dagactiviteiten, zoals een jaarlijkse afvaart van de Lesse.
www.jumpwaregem.com www.facebook.com/jump.vrijzinnigejongerenwaregem/

 

VRIJZINNIG JONGERENONTMOETINGSCENTRUM DE KIM

 Langestraat 44a, 8400 Oostende
  059 70 56 39
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.vjocdekim.be
www.facebook.com/vjocdekim
www.instagram.com/vjocdekim/?hl=nl
KBO0410987416