header background image
 

  • in-uw-buurt

Het vrijzinnig ontmoetingscentrum ‘De Brug, Centrum voor het Vrije Denken’ en het HuisvandeMens Brugge huizen samen op de verbouwde site van het voormalig politiegebouw op het Beursplein in Brugge, op het adres Hauwerstraat 3A & 3C in Brugge. Hun lokalen zijn verdeeld over een hoofdgebouw en een tuinpaviljoen met tussenin een tuin en een terras. Er zijn heel wat troeven om mensen en verenigingen gastvrij te ontvangen voor vergaderingen, plechtigheden, studiedagen, recepties, feestelijkheden,...Zover de eigen programmatie het toelaat, worden de zalen verhuurd aan derden (privé-personen, (niet-vrijzinnige) verenigingen of ondernemingen).  

We bieden talrijke faciliteiten om jouw activiteit tot een succes te maken. Er zijn beamers en schermen, er is een geluidsinstallatie en er zijn micro’s. Er is zaalmeubilair. Het tuinpaviljoen bestaat uit een polyvalente zaal en aanliggende foyer met bar en een professioneel uitgeruste keuken. 

Alle lokalen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er is aangepast sanitair.

Ook mensen en verenigingen uit de niet-vrijzinnige wereld zijn welkom.

In het proces van de boeking wordt gevraagd om de gebruiksvoorwaarden en het huurreglement na te lezen en goed te keuren. Boekingen door externen zijn mogelijk vanaf 15 augustus 2019 voor de periode september tem december 2019. Voor de periode januari tem juni 2020 kunnen de boekingen gebeuren vanaf een nog te bepalen datum in het najaar.