apr 19
2024

Op zondag 5 mei zingen heel wat bekende artiesten voor een menselijke en rechtvaardige samenleving in Antwerpen op het Sint-Jansplein. HuisvandeMens Ieper werkt samen met Stad Ieper om je er met de bus mee naartoe te nemen. Je kan een plaats op een bus reserveren voor een kleine prijs via huisvandeMens Ieper. De concerten zijn gratis.

505 - Concerten voor menselijkheid is een initiatief van een grote groep geëngageerde burgers, gesteund door artiesten, de cultuur- en eventsector, het middenveld, organisaties en bedrijven. Allemaal willen zij één ding: leven in een menselijke en rechtvaardige samenleving. Vol enthousiasme en op vrijwillige basis bundelen zij hun krachten. Ze zijn met velen om een duidelijk statement te maken.

Op zondag 5 mei organiseren zij op het Sint-Jansplein in Antwerpen het grote muziekevenement ‘505 - Concerten voor menselijkheid’. De optredens starten om 13u en eindigen om 21u. Er is een gevarieerd programma aan muziek en sprekers. De concerten zijn gratis. Info over het event vind je op www.505concerten.be

HuisvandeMens Ieper schaart zich enthousiast achter dit initiatief en wil mensen mee in beweging brengen om de concerten bij te wonen. Het huisvandeMens werkt samen met Stad Ieper om je er met de bus mee naartoe te nemen. Je kan een plaats op een bus reserveren via huisvandeMens Ieper op het telefoonnummer 057 23 06 30 of het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een plaatsje kost 3 euro/kind, 5 euro/volwassene en 15 euro/gezin. Er worden 3 bussen ingelegd naar Antwerpen, met vertrek vanuit het station Ieper om 11 uur. De terugkeer kan omstreeks 19 uur of na de concerten. Dit kan vooraf doorgegeven worden.

505 concerten bus vanuit ieper