Agenda

Datum: Zaterdag 23 April 2016
Uur:
Organisator:
huisvandeMens

Plaats: VC De Sleutelbrug
Beenhouwersstraat 1-3 - 8000 Brugge

Info & Routebeschrijving :



Op zaterdag 23 en zondag 24 april kan je onder begeleiding op tocht door Brugge langs verschillende levensbeschouwingen. Centraal staan geboorterituelen. Het parcours werd uitgewerkt door de diversiteitsdienst, Vormingplus en erfgoedcel Brugge. De vrijzinnige gemeenschap werkt mee aan dit initiatief. Eén van de locaties die bezocht worden tijdens de wandeling is vrijzinnig centrum De Sleutelbrug waar het huisvandeMens post vat. Dit met een kleine infotheek rond geboortefeesten waar doorlopend en vrij in gesnuisterd kan worden. Op vaste tijdstippen brengen we ook een stukje voorbeeldceremonie, zodat bezoekers eens écht kunnen zien hoe het eraan toe gaat.

Zaterdag vertrekt de wandeling om 14.15 uur en zondag om 13.45 uur en 14.30 uur aan het Rijksarchief in de Predikherenrei 4A. Meer info en reservatie: http://www.erfgoedcelbrugge.be/nl/erfgoeddag-2016-1/erfgoeddag-2016-2/9-reis-rond-de-wereld-in-brugge-op-bezoek-in-brugse-gebedshuizen

Deze activiteit nav erfgoeddag heeft nr 9, zie de brochure en website. Via deze link kan je ook de Brugse brochure in pdf bekijken.




terug naar kalender