Agenda

Datum: Maandag 20 Juni 2016
Uur: 14:30
Organisator:
Plaats: VLC De Geuzetorre
Kazernelaan 1 - 8400 Oostende

Info & Routebeschrijving :



In samenwerking met LBG, 50 actief en de Open-VLD-Vrouwen organiseren we opnieuw een 'Blauwe Maandag'. Onno Van Gelder kruipt in de huid van Prins Karel:  “Karel Luitenant van België” is een schitterend stukje theater.
17 juli 1951. Kroonprins Boudewijn legt weldra de eed af als nieuwe koning. Karel van Vlaanderen, oom van de kroonprins en bijna zes jaar lang Prins-Regent van België maakt zich los uit de armen van zijn minnares. Vol bitterheid over de manier waarop zijn familie hem opzij heeft geschoven na de kortstondige terugkeer op de troon van zijn broer Leopold III maakt hij zich klaar om de heuglijke ceremonie bij te wonen. Nu de geschiedenis zijn broer in het ongelijk heeft gesteld, hoopt hij eindelijk de erkenning te krijgen die hij verdient 'pour avoir sauvé le brol'. Ondertussen vertelt hij aan zijn nieuwsgierige bedgenote het verhaal van zijn regentschap en de moeilijke relatie met zijn broer en moeder.

inkom 9 EUR leden  12 EUR niet leden

Blauwe maandag: samenwerking Willemsfonds, 50 actief, LBG en Open-Vld Vrouwen
Toneel “Karel. Luitenant van België” door Onno Van Gelder.

Kaarten bij bestuursleden.

Een lidkaart van het Willemsfonds kost 15 EUR, elk bijkomend gezinslid 3 EUR.
Contactpersoon: voorzitter Sonja De Craemer, Ooststraat 42B, b12, 8400 Oostende, tel 059-80 21 41 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.willemsfondsoostende.be




terug naar kalender