Agenda

Datum: Dinsdag 18 Oktober 2016
Uur: 20:15
Organisator:
Vrijzinnige ontmoetingscentra

Plaats: VC Mozaïek
Overleiestraat 15A - 8500 Kortrijk

Info & Routebeschrijving :



ComedyTrack on Tour: Stand up comedy in Mozaïek!

Gedurende 8 maanden geven telkens 2 topcomedians op verschillende locaties in Kortrijk een voorsmaakje van hun nieuwe avondvullende programma. Onder de deskundige leiding van gastheer en presentator Jan-Bart De Muelenaere kan je elke derde dinsdagavond van de maand genieten van comedy.

De comedytour doet vier keer Mozaïek aan.


18 oktober 2016 om 20u15:
Lukas Lelie & William Boeva

Lukas Lelie

Naast al het tv-werk van tegenwoordig timmert Lukas uiteraard ook naarstig aan de weg in het live-circuit. In 2014 en 2015 toerde Lukas intensief door Vlaanderen als voorprogramma van Steven Mahieu. Daar vertelde Lukas dat hij één en ander niet begrijpt en niet kan. In plaats van het hem uit te leggen, werd er met hem gelachen. Wat hem al snel 3 comedyprijzen opleverde en een uitgebreid interview met P-Magazine. Aangezien het leven er sindsdien niet veel makkelijker op geworden is, gaat Lukas nu volavond. Dat betekent extra veel onkunde, onbegrip, maar vooral heel veel jokes. Eind januari 2017 gaat de theatershow "Ik doe mijn best" in première.

William Boeva

Met zijn volle 1m37 aan linkerzijde en 1m42 aan de rechterkant is William Boeva de grappigste dwerg der Lage Landen. Gewapend met een 5 cm hoge kuif, een kunstheup én een handvol grappen trok hij in 2009 richting comedycafé The Joker in Antwerpen om er keihard op zijn bakkes te gaan. Maar William had van het podium geproefd en zette door.
Met een mond groter dan ’s mans gestalte geeft William Boeva als een ware stand-upper zijn klare kijk op de wereld. Hij wil dat de mensen zijn ‘soort’ leren kennen, want misschien zijn er niet zoveel verschillen als het oog doet vermoeden…


Noteer alvast ook de volgende 'ComedyTrack on Tour' afspraken in Mozaïek:

  • 21 februari 2017:  Erhan Demirci & Raf Coppens (VC Mozaïek)
  • 21 maart 2017: Jens Dendoncker & Nigel Williams (VC Mozaïek)
  • 18 april 2017: Bert Gabriëls & Piv Huvluv (VC Mozaïek)

De ticketverkoop van alle voorstellingen wordt georganiseerd door UiT in Kortrijk: Schouwburgplein 14, 8500 Kortrijk

056 23 98 55

http://schouwburgkortrijk.be




terug naar kalender