Agenda

Datum: Vrijdag 25 November 2016
Uur: 20:30
Organisator:
Plaats: VLC De Geuzetorre
Kazernelaan 1 - 8400 Oostende

Info & Routebeschrijving :



“Jazzcuzzi”, het jaarlijkse jazz bad vol zachte bubbels, begint zowaar aan zijn tweede decennium! Om deze elfde editie op te luisteren putten we opnieuw uit lokaal toptalent: na eerdere “guest appearances” op ons podium met Or Jazz’em (in 2012) en met de Coast Big Band (in 2014) legden we een jonge Oostendse zangeres vast die goed op weg is om het helemaal te gaan maken in de jazzwereld én ver daarbuiten.
“Frie Maline” is het geesteskindje van soulzangeres Frie Mechele. Met haar soul à l’Ostendaise gaat ze op zoek naar haar eigen manier om verhalen te vertellen. Niet zelden wordt haar stem vergeleken met grote namen als Amy Winehouse of Norah Jones, ook de muziek die ze zelf schrijft scheert hoge toppen: haar “door jazz beïnvloedde singer-songwriterpop”, laat zich niet zomaar in een hokje stoppen. Eén ding weten we nu al zeker: Frie Maline zal niemand onberoerd laten! Komt dat zien!
“Jazzcuzzi” vindt plaats in “De Geuzetorre” op vrijdag 25 november 2016, kaarten kosten 10 euro en zijn beschikbaar vanaf september op het secretariaat of op het zondagmorgen aperitief. De deuren gaan open om 19.30, om 20.30 stipt start het eerste deel van het optreden. Uiteraard kunt u, naar vaste gewoonte, ook nu weer genieten van champagne (of cava) en van verse oesters (of een bordje tapas) aan de diverse bars. Haast u, de kaarten zijn beperkt!




terug naar kalender