Agenda

Datum: Zondag 01 December 2019
Uur: 15:00
Organisator:
Plaats: VC Mozaïek
Overleiestraat 15A - 8500 Kortrijk

Info & Routebeschrijving :Het concert vindt plaats in het concertgebouw Brugge- 't Zand 34, 8000 Brugge  (niet voortgaan op de locatie 'vc mozaiek' die aangeduid werd opdat het event op deze kalender zou verschijnen)

Op uitnodiging van de vrijzinnige gemeenschap West-Vlaanderen komt het Symfonisch Orkest van de Vrije Universiteit Brussel, onder leiding van de immer sympathieke en charismatisch dirigent Jurgen Wayenberg, dit jaar met een concert naar Brugge. Het orkest brengt ‘Amor Mundi’. Een hart dat sneller slaat voor een ander betekent “Liefde”. Een hart dat sneller slaat voor miljarden mensen, dat moet dan liefde voor de wereld zijn. Daar is meer voor nodig dan dat ene pijltje van Cupido! Daarom zal VUBorkest tijdens de herfstconcerten van 2019 mee een zetje geven. Met muziek en woord zal het harten laten volstromen met empathie, met altruïsme, met een drang te streven naar welzijn en vrijheid voor anderen, met onbedwingbare liefde en zorg voor de hele wereld! Beetje overmoedig? In het licht van 50 jaar VUB en van het eigen 25 jarig jubileum zal dat zeker lukken!
Het programma: Akademische Fest Ouverture - J. Brahms Concerto for Marimba - E. Séjourné solist: Koenraad Botteldoorn (marimba) Rapsodie Dahoméenne - A. De Boeck Cyber Conductor - Igudesman, Gürtler West Side Story - L. Bernstein Ellis Island Prologue - P. Boyer Libertadores - O. Navarro

Prijs: VVK € 12 / ADD € 15 
Reductietarief: VVK € 8 / ADD € 10 geldig voor studenten, werkzoekenden en gepensioneerdenInfo en tickets via
www.vub.ac.be/vuborkest
(enkel plaatsen op de parterre, kiezen van je plaatsen via een zaalplan niet mogelijk - worden toebedeeld)

of bij In & Uit Brugge via
www.ticketsbrugge.be 
of aan de balie In&Uit (Concertgebouw), ‘t Zand 34
(plaatsen op de balkons+beperkt op de parterre, kiezen van je plaatsen mogelijk via een zaalplan - hou rekening met 1 euro administratiekost extra/ticket)


terug naar kalender