Agenda

Datum: Zondag 22 September 2019
Uur: 13:30 - 17:00
Organisator:
Plaats: De Brug, Centrum voor het Vrije Denken
Hauwerstraat 3A - 8000 Brugge

Info & Routebeschrijving :Het project Profundo brengt verschillende gemeenschappen samen om krachten te bundelen en van elkaar te leren. Het 1e initiatief van het Brugse overlegplatform is een wandeling langs religieuze of levensbeschouwelijke plaatsen. We bezoeken het huisvandeMens, de protestantse en anglicaanse kerk en de boeddhisten. Zij laten ons ontdekken wat eigen is aan hun traditie en visie, met ruimte tot vraagstelling. De wandeling start en eindigt bij het huisvandeMens. Van 17.00 tot 18.00 uur is er een slotconcert met muziek uit verschillende tradities en levensovertuigingen.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.15: ontvangt, Huis van de Mens, Hauwerstraat 3C, 8000 Brugge

13.30-17.00 uur: geleide wandeling langs HuisvandeMens, de protestantse en anglicaanse kerk en de zenboeddhisten

17.00-18.00: slotconcert. We sluiten af met een drankje en een concert dat muziek uit verschillende tradities ten gehore brengt. Ook is er de mogelijkheid om in het kader van de Vredesweek kraanvogels te vouwen

Deelname is gratis. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via dit formulier.

Profundo Brugge is een initiatief van ORBIT vzw, gesteund door Vormingplus, Diversiteitsdienst, de protestantste gemeenschap, Sint-Michielsbeweging, het HuisvandeMens, Integraal vzw, YOT vzw, Islamitisch cultureel centrum, Zendojo en Zusters van Barmhartigheid.

zie ook www.orbitvzw.be/profundo-brugge

terug naar kalender