Op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 juli vindt in Ieper de 2e editie van het sParks festival plaats, een kleinschalig festival met een eigenzinnige insteek.

SPARKS LOGO

Er komt een 2e editie van het sParks festival! We zien elkaar terug tijdens het laatste weekend van juli in het Hamiltonpark Ieper! 

sParks festival editie 1 vorige zomer was een onvergetelijke beleving voor al wie er aan meewerkte en werd erg gesmaakt door de bezoekers. Op het programma stonden niet alleen bands maar ook sprekers die ingingen op vrijzinnig humanistische thema’s, en dat concept was geslaagd. Dus we bouwen hier op verder. Het wordt opnieuw een geweldig feest! 

Om het festival tot een succes te maken konden we rekenen op de medewerking van heel wat vrijwilligers. Daarom richten we ons nu alvast weer tot jou! Heb je tijd en goesting om een handje toe te steken? Heb je vragen? Neem dan contact op met Peter Vanthuyne via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Stel je kandidaat als

ondersteunde hand bij de organisatie

Op korte termijn zoeken we enkele enthousiastelingen die graag willen helpen om het festival mee vorm te geven gedurende de komende maanden. We kunnen ondersteuning gebruiken in de programmatie, communicatie, planning, coördinatie,...Dus wil jij een hoop ervaring opdoen in een leuk team of heb je reeds ervaring met het opzetten van een festival? Doe dan mee! 

of (en) als

helpende hand tijdens het festival 

Op elke festivaldag zullen we opnieuw heel wat helpende handen nodig hebben. Dus wil jij de leuke sfeer beleven en tegelijk een taak opnemen? Geef een seintje aan Peter. 

(Terug) de sfeer proeven: watch the aftermovie sParks edition '21 

27-01-22