mrt 28
2022

Hujo biedt vormingscursussen aan in de paasvakantie (maandag 4 april 2022 – maandag 18 april): de basiscursus animator, een level-up cursus en een cursus hoofdanimator. Voor 15+.  De cursussen gaan door in jeugdverblijf De Oesterput, Schietbaanstraat 84, 8400 Oostende.

Basiscursus
Hujo’s Basiscursus is een vaste waarde in HUJO's vormingsaanbod. Ze nemen jou mee op ontdekking en laten je spelenderwijs kennismaken met thema’s zoals verschillende soorten spelen, filosoferen met kinderen, wat te doen bij een conflict en hoe je een eigen debat-, wetenschaps- of spelactiviteit in elkaar kan steken én begeleiden.

Level Up
Level Up is dé cursus voor iedereen die al een basiscursus heeft gevolgd en zichzelf wil uitdagen. Duik dieper in thema’s zoals groepsdynamica grootse spelen, verbondenheid met je deelnemers, groepsdynamica in je ploeg en kleine momenten. Ga met ons tot het volgende level en laat je verrassen.

Hoofdanimatorcursus
Ben je al meer ervaren en heb je zin om nog een stap verder te gaan? Tijdens de hoofdanimatorcursus krijg je alles mee om, met kennis van zaken, meer verantwoordelijkheid op te nemen, andere vrijwilligers te coachen, een vergadering te organiseren en nog veel meer.

Lees er alles over en schrijf in via Vorming - Hujo