mei 30
2023

Jolien De Buyser is een nieuw gezicht binnen de vrijzinnige gemeenschap in de provincie. Zij werd aangeworven door de Instelling Morele Dienstverlening West-Vlaanderen om de vrijzinnige organisaties te ondersteunen, vrijwilligers actief te begeleiden en een verbindende rol op te nemen. 

Als educatief medewerker is Jolien toegewijd aan o.m. het ondersteunen van jeugdwerking, alsook het faciliteren van de communicatie en relatie binnen de ontmoetingscentra en de huizenvandeMens.

Jolien is gepassioneerd door het helpen van anderen en het bieden van kansen. Naast haar werk bij de vrijzinnige gemeenschap West-Vlaanderen zet ze zich ook in voor non-profit organisaties, zoals VZW22 en Gallery 22 die jongeren ondersteunt en groeikansen biedt via evenementen zoals Septemberjazz.
Jolien: “Ik geloof dat deMens.nu een unieke en krachtige stem is in de maatschappij en ik zou graag mijn steentje bijdragen om deze stem nog verder te versterken. Ik ben enthousiast om deel uit te maken van zo’n inspirerende en actieve groep mensen en ik zou graag mijn steun aanbieden voor de toekomstige projecten en activiteiten van de verenigingen.” 

Voor informatie, praktische info of voorstellen kan je Jolien altijd bereiken op het telefoonnummer 0499 41 94 41 en het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
debatwedstrijd